Antet Prima pagina
Catalog produse

Politica protejare date cu caracter personal

S.C. WALL PAINTING AND DECOR  S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat la Registrul General al Agentiei Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal sub nr. 36611.

 

Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: aplicatia de gestiune a newsletterului prezenta in magazinul virtual, bifarea optiunii de abonare la newsletter din cosul de cumparaturi, salvarea in baza de date ca urmare a plasarii unei comenzi on-line sau telefonice.

 

Datele ce vor fi salvate in baza de date ale SC WALL PAINTING AND DECOR  SRL sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si adresa.

 

Optarea pentru abonarea la newsletter  implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania  WALL PAINTING AND DECOR  .

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului virtual, informarea despre produsele si promotiile WALL PAINTING AND DECOR.

 

SC WALL PAINTING AND DECOR  S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii de curierat.


Datele dumneavoastră personale vor fi folosite de SC Wall Painting and Decor SRL și furnizorii săi numai în scopul declarat al acestui site în conformitate cu prevederile legale. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice. SC Wall Painting and Decor SRL se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele dumneavoastră personale. 


Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.


Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată trimisă pe adresa de mail a societății care poate fi găsit în pagina de contact. Trebuie însă precizat că, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, datele dumneavoastră personale nu pot fi șterse din documentele financiare, fiscale și de gestiune emise de societate, aceste prelucrări având caracter obligatoriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede excluderea dreptului de opoziție în acest caz.


Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal:

 

*     prin bifarea optiunii "Dezabonare” din cadrul acestuia;

*     prin trimiterea unui email la adresa newsletter@wallpaintingdecor.ro prin care solicitin mod expres dezabonarea

spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Curs valutar
Website detinut de Wall Painting and Decor S.R.L., CIF: 34933772, Reg.Com: J40/10516/2015

wallpaintingdecor.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.